28-08-09

Barack Obama kapot van dood Ted Kennedy

Ted Kennedy (77) overleed dinsdagavond in zijn woning in Hyannis Port, in de staat Massachusetts, aan de gevolgen van een hersentumor. Toen het nieuws Obama bereikte was hij er kapot van. Obama heeft veel immers veel aan Ted Kennedy te danken.

In de strijd om de Democratische nominatie koos Ted Kennedy namelijk de zijde van Obama en niet van Clinton. Kennedy wilde ook actief campagne voeren voor Obama, maar moest die plannen opbergen toen in mei vorig jaar bij hem een kwaadaardige hersentumor ontdekt werd. Hij zei toen dat hij in elk geval aanwezig zou zijn op de inauguratie van de eerste gekleurde president in januari, en dat was hij ook. Maar hij werd toen onwel tijdens het diner en moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Barack Obama prees Kennedy als een groot leider en de grootste Amerikaanse senator van onze tijd. Ook vanuit Republikeinse hoek komen rouwbetuigingen voor Kennedy.

Als eerbetoon aan Ted Kennedy hieronder nog eens de magistrale speech van Ted Kennedy waarin hij samen met Caroline Kennedy zijn steun uitspreekt voor Obama als de presidentskandidaat voor de Democraten.

15:30 Gepost in Actualiteit | Commentaren (1)

Commentaren

obama is goed en zeker niet slecht obama is een mens met een goeden hard. hij is en zal de ene zijn die de geshiedenis van presidentie zal veranderen. hoe dan ook spreken velen hem slech en willen hem weg. obama wil de verandering maken maar er zijn veel tegenstanders maar mijn geloof over barack obama is er zal geen 2de van hem komen. hij durft het op het moment aan. en laten we eerlijk zijn als jij hem moest slecht praten - stel je dan uzelf de vraag van zou ik het beter kunnen ? hij is zwart maar dat wil niets zeggen maar hij neemt te veel risico's en dat kan fataal worden. bevoorbeeld van de iraakse mensen die verdacht zijn van de aanslagen op de WTC torens op 11 septemeber. hij wil ze in america berechten maar voor hetzelfde geld willen de islamieten hun genoten komen redden met een andere aanslag te plegen op het americaanse grondgebied om hun zogezegde missie af te ronden en bij nader inzien is de kans zeer groot dat het ook zal gebeuren. maar wie ben ik die daar over kan praten ? mijn droom is change the world and change everything to make a better futtere for us we are the world. het is jammer dat ollie meer waard is dan ons. maar we hebben het nodig

I HOPE THAT CHANGE WILL COME

Gepost door: angelo | 21-11-09

De commentaren zijn gesloten.