29-02-08

Meer dan 1 miljoen donoren

decorationRuim voor 4 maart is Obama erin geslaagd om 1 miljoen donoren te vinden voor de financiering van zijn campagne. Het is het zoveelste signaal dat Obama een onderstroom heeft in de Amerikaanse samenleving die niet meer te stoppen is. Toen hij vorig jaar aankondigde dat hij zou weken met kleine giften van gewone mensen werd er eens goed gelachen bij de tegentanders om zoveel politieke naïeviteit. Maar vandaag blijkt dat Obama meer geld inzamelt dan gelijk welke andere kandidaat.

12:30 Gepost in Algemeen | Commentaren (0)

27-02-08

Laatste debat tussen Obama en Clinton

21:30 Gepost in Algemeen | Commentaren (0)

26-02-08

Senator Dodd steunt Obama

De voormalige Democratische presidentskandidaat Christopher Dodd schaart zich nu ook achter Barack Obama. De steun kan belangrijk zijn want over één week zijn er cruciale voorverkiezingen in de staten Texas en Ohio. Dodd is de eerste Democraat die de race heeft opgaf en zijn steun uitspreekt voor één van de twee overgebleven kandidaten. Dodd is een supergedelegeerde, wat inhoudt dat hij op de partijconventie kan stemmen op de kandidaat van zijn eigen keuze. Dat zal dus Obama worden.

21:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (0)

Moddercampagne Clinton gaat verder

decorationDe campagne van Clinton wordt met de dag bedroevender. Nu probeert ze Obama aan te vallen door hem als een moslim voor te stellen. Dit doet ze door een foto uit 2006 van hem naar boven te halen waar hij een traditioneel Somalisch tenue draagt. Dit kleed droeg hij omdat hij het kreeg als een geschenk van zijn gastheer. Van elk staatshoofd zijn er zo wel kiekjes terug te vinden die poseren met één of ander kledingstuk dat ze kregen van een land waar ze op bezoek gingen. Veel erger is dat Clinton met deze foto de haat oppookt tegen moslims. Want met haar actie wil ze insinueren dat Obama een staatsgevaarlijk man is, want een moslim. Het enige wat ze ermee bewijst is dat ze eigenlijk steeds gelijkt op Bush. Een goede reden dus om meer dan ooit voor Obama te kiezen.

17:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (0)

25-02-08

Rally Obama in Cleveland

20:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (0)

24-02-08

Nieuwe zware aanval van Clinton op Obama

Presidentskandidaten Hillary Clinton (links) en Barack Obama tijdens een televisiedebat.   (Foto AP)Hillary Clinton heeft opnieuw zeer zwaar uitgehaald naar Barack Obama. Volgens Clinton verspreidt Obama in e-mails valse informatie over haar plannen met de gezondheidszorg. "Je moet je schamen Barack Obama", sprak Clinton terwijl ze zwaaide met de e-mails. Obama blijft er kalm onder en sprak de beschuldiging tegen. Hij zei dat de informatie in de e-mails correct is.

Met haar uithaal toont Clinton opnieuw haar dubbele moraal. Nu maakt ze een groot drama van een vermeende aanval van Obama over haar plan rond de gezondheidszorg. Maar ze vergeet ondertussen wel dat zij al weken bezig is met een negatieve campagne tegen Obama.  Shame on you Hillary Clinton!

19:30 Gepost in Algemeen | Commentaren (0)

Viva Obama!

14:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (0)

23-02-08

A coalition of voices

11:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (0)