30-10-07

Obama gaat in het offensief

decoration
Eindelijk gaat Obama de offensieve kaart trekken. Vooral tegen zijn Democratische hoofdrivale Hillary Clinton. Obama heeft de laatste maanden redelijk wat achterstand opgelopen tegenover haar en velen gaan ervan uit dat de strijd nu gestreden is. Gelukkig laat Obama dit niet zomaar gebeuren. Hij zal Hillary aanpakken op het feit dat ze over heel wat dossiers in het vage blijft. Daar heeft Obama een punt. Clinton verwijt Obama onervarenheid maar hij is tenminste duidelijk in wat hij wil. Dat kan niet van Clinton gezegd worden. Dat ze maar eens uitlegt hoe ze het precies ziet met de sociale zekerheid, de toestand in Irak en de aanpak van Iran
. Het offensief van Obama is broodnodig wil hij echt een kans maken om de Democratische nominatie in de wacht te slepen. Het zou ook een verstandige keuze van de Democraten zijn. Want Obama is en blijft de enige kandidaat die echt staat voor een ander beleid. En daar hebben de Verenigde Staten dringend nood aan.

19:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (0)

18-10-07

Campagneteam Obama zoekt extra fondsen

decorationBarack Obama spreekt zijn achterban aan om meer geld te doneren. Hij heeft  namelijk 2 miljoen dollar minder in kas dan Hillary Clinton. Om de strijd te kunnen blijven aangaan tegen Clinton en haar machinerie is het nodig dat dit financiële gat wordt gedicht. De achterban van Obama bewees in het verleden reeds dat ze op dat punt zeer sterk is. Want veel kleine stortingen maken ook een groot geheel. Clinton moet het hebben van de lobbyisten, Obama van het volk. Daarom ook dat Obama een betere president zou zijn dan Clinton. 

19:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (0)

03-10-07

25.000 fans in New York

decoration
decoration
decoration
decoration

22:30 Gepost in Algemeen | Commentaren (0)