24-06-07

Sexy videoclip van vrouwelijke fan voor Obama

DIV

De vrouwelijke fans van Obama zijn talrijk en ze gaan soms heel ver. Obama Girl maakte een zeer sexy videoclip over haar favoriete kandidaat. Het nummer heet "I Got a Crush...On Obama". Barack Obama geeft er geen commentaar op, maar zit naar verluidt verveeld met de video. Maar aan de andere kant is de publiciteit mooi meegenomen. In elk geval bewijst You Tube nog maar eens dat de kandidaten steeds minder de zaken zelf volledig kunnen controleren. Bekijk de video en oordeel zelf maar naar wie je nu het liefst kijkt.

11:01 Gepost in Algemeen | Commentaren (0)

22-06-07

Jongeren achter Obama

Er wordt wel eens beweerd dat enkel zwarten Obama steunen. Niks is minder waar. Heel wat blanke jongeren staan achter hem en voeren actief campagne voor hem.

17:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (0)

21-06-07

Beelden van de Obama campagne

Bij de Amerikaanse kiescampagnes is het belangrijk dat veel borden met de naam van de kandidaat te zien zijn tijdens meetings. Deze borden worden schijnbaar door de mensen spontaan meegebracht. Niets is minder waar. Vrijwilligers maken deze borden om ze dan tijdens meetings uit te delen.

18:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (0)

18-06-07

Obama doet huisbezoeken

DIV

20:01 Gepost in Algemeen | Commentaren (1)

17-06-07

Walk for Change

DIV

21:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (0)

16-06-07

Obama moet zich herpakken

Rasmussen ReportsTijd om nog eens aandacht te besteden aan de peilingen. Daaruit blijkt dat Obama wat wegglijdt. Na een piek enkele weken terug voor Obama ligt Hillary Clinton nu terug aan kop bij de eigen Democratische achterban. Zij staat op 37%, Obama volgt op 25%. Zijn hoogste score was 33%. De laatste weken blijft Obama ter plaatse trappelen. Gepeild naar de kansen bij het ganse kiespubliek boert Barack Obama ook hier een opvallende achteruitgang. De verhouding is nu 50% positief versus 44% negatief. In april was dit nog 59% tegenover 34%. Dat is nog altijd stukken beter dan Clinton die maar op 47% steun mag rekenen tegenover 51% afkeuring. Maar het is veel minder goed dan John Edwards die een 52% - 38% verhouding behaalt. Obama zal zich dus moeten herpakken. De race is natuurlijk nog lang en een achteruitgang was te verwachten na zijn sterke score de afgelopen maanden. Wat afkoeling is welgekomen en houdt de geesten scherp in zijn team. Maar na de zomer moet Obama er staan.

17:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (1)

05-06-07

Women for Obama Kickoff Fair

Michelle Obama staat achter haar man en voert actief campagne voor hem. In verkiezingen is een sterke vrouw achter een kandidaat altijd van groot belang, dus ook voor Barack Obama. Tijdens de 'Women for Obama Kickoff Fair" was Michelle dan ook de leading lady.

20:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (0)

03-06-07

Overrompeling in Dartmouth College

22:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (0)